U bent hier: Home » Online Shoerepair

Online Shoerepair

Geachte klant,

Vanaf heden biedt SHOERECRAFTING u het "Online Repair" programma aan. Met dit programma biedt SHOERECRAFTING u de mogelijkheid om uw schoenen die moeten hersteld worden, op te sturen. Na de herstelling sturen wij u de schoenen terug. Zo moet u hiervoor niet speciaal tijd vrijmaken in uw ongetwijfeld drukke agenda.

Deze mogelijkheid biedt SHOERECRAFTING enkel aan voor het voorzien van nieuwe zolen op Goodyear genaaide schoenen zoals Loake, Alfred Sargent, Ambiorix, Church's, Crocket and Jones, Paraboot, Edward Green Alden en andere schoenen die op dezelfde wijze werden gemaakt. Andere herstellingen worden door SHOERECRAFTING niet aanvaard via het "online repair" programma, omdat we met een vaste prijs werken voor het voorzien van nieuwe zolen op uw schoenen en de verzending ervan.

Indien u wenst gebruikt te maken van het programma om u schoenen van nieuwe zolen te voorzien en er is nog een andere herstelling vereist aan uw schoenen, gelieve dit expliciet aan ons te laten weten onder de rubriek "Mededeling aan ons". Wanneer we de schoenen ontvangen en de herstelkosten hebben bepaald, brengen wij u eerst op de hoogte van een eventuele meerkost alvorens de extra herstelling uit te voeren.

Het standaardprogramma zal maximum 2 weken duren en dit te rekenen vanaf de datum dat u het pakket naar ons heeft verstuurd.

Klik hier voor het invulformulier.

1. Kosten

Prijs voor het "online repair" programma:
(dit omvat het aanbrengen van nieuwe zolen op uw schoenen, een verzorging van het leer en een verzending met trackingnummer)

a) Belgiƫ: 110 euro
b) Nederland en Groothertogdom Luxemburg: 125 euro
c) Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk: 135 euro

    Nota: Indien u buiten deze zones woont, gelieve prijs aan te vragen via het contactformulier.

Wij raden u aan om de verzending te doen met een trackingnummer opdat de goederen veilig zouden aankomen. Wij doen ons best om uw schoenen met de beste zorg te behandelen en u deze terug te sturen. We kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen na het terugsturen van de goederen.


2. Werkwijze:

 1.   U vult het formulier op onze website in en ontvangt een e-mail, u print deze af en voegt deze bij de te herstellen schoenen.
 2.   U betaalt het bedrag en verstuurt gelijktijdig de schoenen. Wij starten het aanbrengen van nieuwe zolen pas na ontvangst van uw betaling.
 3.   Wellicht ontvangen wij gelijktijdig de betaling en de schoenen. In dit geval starten wij binnen de 3 werkdagen met het aanbrengen van nieuwe zolen op uw schoenen.
 4.   Wanneer het aanbrengen van nieuwe zolen voltooid is, krijgen de schoenen een onderhoudsbeurt en sturen wij u de schoenen terug.

 

Foto's